Ну що ж, вечеря яка відбулась декілька днів назад у Живому Хлібі, не могла не здивувати нас. Два шефи Alex Ronsky та Florin Patrichi готували дивовижну вечерю для гостей вечора, а вірніше дегустаційний сет. Кожний мав можливість скуштувати шедеври шефів, а саме: сало з фісташками, запечений баклажан з чіпсом, овочевий бульйон з хризантемою та хлібом з чорним часником, скумбрія зі смаженим цвітом акації, реберця з чорним, як вугілля хлібом, сорбет, і на кінець – профітроль.
7 наймовірних страв від кухарів, найкращі вина, ведуча та неймовірна енергетикою людина Оксана Сибидло – зробили позитивний вечір для усіх присутніх.
Ми з задоволенням співпрацювали з проектом, презентувати маслопрес Olix та були маленькою частиною цього вечора.
Дякуємо за співпрацю !