0

Новини та статті

Посуда для ресторана и домой
Детальніше

Співпраця з професіоналами – це завжди успіх !

Комплектація посуду для ресторану, готелю, пабу – це завжди не простий шлях, а особливо якщо Ви робите підбірку самостійно. А якщо Ви працюєте з професіоналами – справа буде легша та повірте «пропрацьованіша». ⠀ Якщо потрібна допомога у таких справах, будемо раді допомогти. Ви можете звернутись, обравши продукцію на нашому сайті, чи за телефоном ( вказано…

Детальніше

Гастровечеря “2 шефи”. Крамниця Живий Хліб.

Ну що ж, вечеря яка відбулась декілька днів назад  у Живому Хлібі, не могла не здивувати нас. Два шефи Alex Ronsky та Florin Patrichi готували дивовижну вечерю для гостей вечора, а вірніше дегустаційний сет. Кожний мав можливість скуштувати шедеври шефів, а саме: сало з фісташками, запечений баклажан з чіпсом, овочевий бульйон з хризантемою та хлібом…

Детальніше

Майстер-клас у Києві – Taste of bread & meat

Art Plate у партнерстві з Taste of Ukraine: поговоримо про хліб та м’ясо Наша компанія доволі часто приймає участь у різноманітних кулінарних майстер-класах, гастрономічних шоу, виставках посуду та професійного кухонного обладнання. Днями ми відвідали столицю України у якості партнерів проекту Taste of Ukraine. Це був дуже насичений, продуктивний та смачний день. На майстер-класі Taste of…

Детальніше

Milan Host 2019

Milan Host 2019 ! Команда Art Plate відвідала одну з найпопулярніших виставок у світі HoReCa HostMilano. Сотні заходів на одній локації: виставки посуду світових брендів, презентації кухонного обладнання, майстер-класи та кулінарні шоу від зіркових шефів, виступи найталановитіших барменів та баріста, подачі шедеврів кондитерського мистецтва. Все це ми бачили на власні очі та готові поділитися з…

Детальніше

Боросилікатне скло: магія трьох

   Термостійке скло, також відоме як боросилікатне – далеко не новинка. Раніше його застосовували тільки у промислових цілях: лабораторний посуд, хірургічні інструменти, оптика.  Боросилікатне скло – це різновид звичайного (силікатного) скла із додаванням оксиду бору. Завдяки цьому компоненту скло набуває стійкості як до низьких температур ( до -80 градусів за Цельсієм), так і до високих…

Детальніше

Майстер-клас у Києві – Taste of Smakolyky

Привіт усім, дорогі наші друзі та підписники! Ділимось фотозвітом. 20 вересня відбувся третій майстер-клас у Києві – Taste of Smakolyky, тема якого – шоколад та десерти. Відомі шефи та кондитери з усієї України ділились досвідом та секретами приготування своїх рецептів. І, звичайно, ми не могли це пропустити. Дякуємо Юлия Рабин за співпрацю та запрошення!)) І…

Детальніше

Сервірування столу: 4 правила 

Правильне сервірування столу – це прояв поваги до гостей, спосіб створити святкову атмосферу, а також підкреслити вишуканий смак. Дотримуючись чотирьох простих правил сервірування, ви завжди будете на вищому рівні. У цій статті ми розкажемо, як зробити свій стіл ідеальним. За допомогою брендів, які представлені на нашому сайті це буде легко!  Чиста та попрасована скатертина  Скатертина…

Детальніше

Секрети сервірування: Англія, Італія, Німеччина 

З покон віків сервірування столу відображає шанобливе ставлення до гостей. Це давнє мистецтво, що виникло відповідно до традицій та звичаїв різних країн світу. Щоб правильно прикрасити стіл до званої вечері, необхідно  дотримуватись простих правил подачі страв, розташування посуду та приборів. Гарно оформлена їжа приносить більше естетичного задоволення та створює особливу атмосферу. Сервірування столу у різних…

Детальніше

Все про порцеляну: яка вона та з чого зроблена

Ми вирішили дізнатись, в чому секрет такого попиту на порцеляновий посуд. Що це за матеріал? З чого зроблені дивовижні чашки, тарілки та сервізи? Чому так важко відвести погляд від порцелянового посуду? Що таке порцеляна? Порцеляна, або як ми звикли говорити, фарфор — це унікальний матеріал, один з різновидів кераміки, який за півтора століття свого існування…

Відображено 1–10 з 30 записів