Не купуйте посуд у ваш ресторан, поки не побачите це відео або не прочитаєте цю статтю. А саме як виготовляють порцеляновий посуд на найпотужнішій фабриці у світі, на виробництві Churchill, де нам вдалось побувати.
Перше, що важливо знати що усі предмети розроблені щоб витримувати суворе напружене середовище, вони зручні для складання та мають посилену зону удару та зменшену вагу, де це можливо.
Друге , це застосування технології Вітрифікації — це процес, у якому фізично змінюється структура глини, закриваючи проміжки між частинками, створюючи міцний і водонепроникний продукт.
А саме він впливає на довговічність, тобто менше поломок, відколів, а отже і замін.
Вітрифікація також дає менше можливостей проникнення бактерія, а це особливо важливо при частому застосуванні продукту.
Третє, нанесення еко глазурі, яка створена для зменшення таких проблем, як подряпини та плями. Робить посуд гладким, захищеним та продуктивним у сфері Horeca.
Четверте, зменшення людського впливу на планету – це ЗМЕНШЕННЯ ВІДХОДІВ!І це головний девіз компанії.
100% сухої відпрацьованої глини переробляється, а будь-яка надмірна глазур очищається та використовується повторно. Самі упаковки придатні для вториної переробки.
У 2019 році виробництво почало інвестувати в сонячну енергію і зараз має більше ніж 5200 панелей на місці. Ви можете таке уявити?
Пяте, постійний контроль якості, на кожносу процесі виготовлення предмету.
За останні 10 років компанія інвестувала 26 мільйонів фунтів стерлінгів у виробничі технології та підвищення ефективності.
Всі ці факти, є показовими і важливими, так як саме вони характеризують продукцію та компанію взагалом.
А які тарілки ви обирете для свого ресторану ?
Ще більш детальнішу інформацію про виробництво, ви зможете подивитися у наших закріплених хайтайтс у інстаграм «виробництво»